Over de schrijfster

Priya Cynthia Kishna (1987) is geboren in Amsterdam en is begonnen met tekenen sinds het moment dat ze een pen kon vasthouden, gevolgd door verhalen schrijven op het moment dat ze leerde schrijven op school. Hoewel ze veel boeken geschreven heeft in haar leven, waren die voornamelijk voor de lol geschreven en om voor te lezen aan haar zus en broer. Een voorbeeld daarvan is haar grootste project, Azuurblauwe Tranen, die zij op dertienjarige leeftijd in het jaar 2000 schreef en weer en herschreef in 2005. In 2010 vond ze het verhaal weer terug in een oude bewaardoos, las het terug en besloot het toen nogmaals te herschrijven; dit keer om het te publiceren voor een groter publiek dan haar eigen vrienden- en familiekring.

Ze heeft gestudeerd als administratief medewerker, dierenverzorger, grafisch vormgever en verkoopspecialist. Ze heeft drie honden, is veganist en houdt van koken, gezond eten, lezen, dieren, tekenen, schrijven en ontwerpen.

Naast Azure Tears werkt ze momenteel ook aan een ander project genaamd Pupa Vegan (http://www.veganartbook.com/). Haar eerste kleurrijke boeken serie Vegan Artbook (zelf-publicatie) kwam in 2014 op de markt d.m.v. zelf-publicatie.